Uusi, virtaviivainen vaihtokytkin

  02.10.2018


Pienet ovat kauniita, he sanovat - ja se on varmasti totta kytkimelle. Yksi valitsimen suurista eduista on, että ne ottavat hyvin vähän tilaa.

Mutta siellä on aina parantamisen varaa - siksi Nexus toimittaja OTTO on ajeltu vieläkin leveämpiä niiden T7-sarjan kytkinlaitteista luomaan T71.

Uusi T71 on 35% kapeampi kuin T7 - ​​vain 0,56 tuumaa leveä ja 1,05 tuumaa pitkä.

Uusi pienempi kotelo merkitsee sitä, että T71 on erinomainen valinta, jos tilaa todella rajoitetaan. Koska vaihtokytkimiä käytetään usein monilla kytkimillä varustetuissa ohjauspaneeleissa, ne tuhanset fraktiot voivat todella lisätä.

Siinä on kaikki turvallisuusominaisuudet, joita OTTO-kytkimiltä odotat, joten ne kestävät voimakkaita tärinöitä ja iskuja vaikeissa olosuhteissa - raskaat laitteet, teollisuuden valvonta, merenkulun ja laitteiden sovellukset.

Suojattu sekä kansainväliseen vedenpeitettävyyteen IP68S että IP69K testattu, T71 voi kestää suoran vesisuihkun ja upotuksen jopa käytön aikana. IP69K-luokituksen omaavat tuotteet ovat läpäisseet perusteellisen testisarjan, jotta ne voisivat suojata korkean paineen, korkean lämpötilan veden ja pölyn tunkeutumista vastaan.

Yli 55 vuoden ajan OTTO on suunnitellut ja valmistanut täydellistä ohjauskytkintä, joka löytyy työstä maalla, merellä ja ilmalla. Jotta etulyöntiasema pysyisi tuotteidemme edistyessä, yhtiö investoi miljoonia dollareita henkilöstön kehittämiseen ja uusimpiin tiloihin - säilyttäen samalla perheyrityksen eettiset periaatteet, joissa se alkoi.

Kuten kaikkien Nexus-tuotteiden lisäksi, uusi T71 voidaan mukauttaa tarpeidesi mukaan valitsemalla terminaalin tyylit.

Se on saatavana vain yksi napa, joka tarjoaa sekä yhden että kahden heittää kykyä. Suuri kosketuspyyhintä takaa pienen vastuksen ja tekee siitä hyvän vaihtoehdon kuormien kytkemiseksi logiikan tasosta jopa 16 ampeeriin. Pikakiinnityskytkimellä on lukitusmekanismi, joka lukitsee ja vapauttaa liikkeen, jolloin kytkentätoiminto on helppoa ja turvallista.

Käy verkkosivuillamme T7- vaihteenvalitsimelle http://nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/OTTO/T7%20-%20Lower%20Cost%20Sealed%20Toggle%20Switch%20Range tai ota meihin yhteyttä suoraan http://nexuscomponents.co .uk / Home / Yhteydenotto